Westerveen Interieur is een jong en dynamisch bedrijf wat gespecialiseerd is in het vervaardigen van maatwerk meubels en interieur compleet naar wens.


Westerveen Interieur is een bedrijf dat sinds Augustus 2011 bestaat. Na het behalen van mijn diploma ‘’Kaderfunctionaris zelfstandig Meubelmaker ” op het Hout- en Meubileringscollege in 2009 heb ik, Gideon Westerveen nog even voor een werkgever gewerkt in de Interieurbouw , voordat ik de uitdaging aan ging om een eigen onderneming te beginnen.


Nu een aantal jaren verder zijn wij bekend met het produceren van alle soorten meubels en betimmeringen. Of het nu gaat om massief houten meubels of om betimmeringen van moderne materialen: Westerveen Interieur heeft een ruime ervaring in het vervaardigen en afwerken van alle soorten meubels.


Onze meubels typeren zich door hun unieke uiterlijk, maar ook door het gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van meubel - en interieurbouw. Vakmanschap en het gebruik van de juiste materialen staan garant voor een kwaliteitsproduct.
Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
 

Wij gaan graag met u in gesprek. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.